top of page

Cabine de duș

Cabine de duș din sticlă securizată

Cabinele de duș din sticlă oferă avantajele: eleganță, ușurință în curățare și întreținere pentru a preveni apariția mucegaiului și a bacteriilor, îmbunătățirea siguranței prin închiderea acestora, opțiuni variate de personalizare pentru a se potrivi cu baia dumneavoastră și durabilitate în timp.

  • Cabină de duș batantă este o unitate de duș care are o ușă batantă. Această ușă se deschide și se închide într-un mod similar cu o ușă obișnuită, deoarece este fixată cu balamale la unul dintre pereții cabinei de duș.

  • Cabină de duș glisantă este o unitate de duș care are o ușă care se mișcă pe o șină sau un set de role într-un mod similar cu o ușă glisantă de la un dulap. Această ușă poate fi de obicei glisată într-o direcție pentru a permite accesul în interiorul cabinei de duș și închisă pentru a preveni scurgerile de apă.

  • Peretele de dus walk-in este o structură de sticlă sau de alte materiale transparente și rezistente la apă care separă spațiul de duș de restul băii, dar fără a fi închis complet. De obicei, acesta este montat pe o bază din același material și este prevăzut cu o ușă de acces sau un spațiu liber de intrare.

 

Avantajele închiderilor din sticlă pentru terase sunt:

  • Protecție împotriva intemperiilor - închiderile din sticlă protejează terasa și spațiul de relaxare de ploaie, vânt și alte elemente nefavorabile.

  • Lumina naturală - închiderile din sticlă permit pătrunderea luminii naturale în interior, ceea ce crește confortul și calitatea spațiului de locuit.

  • Valoare adăugată pentru proprietate - închiderile din sticlă pot adăuga valoare proprietății prin creșterea spațiului de locuit și prin aspectul estetic.

  • Durabilitate și ușurință în întreținere - închiderile din sticlă sunt durabile și ușor de întreținut, necesitând doar o curățare ocazională cu o soluție de curățare pentru sticlă.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page