top of page

Copertine din sticlă

Copertine din sticlă securizată

Copertinele din sticlă sunt soluția ideală pentru protecție și design în egală măsură. Acestea sunt create din sticlă securizată și oțel inoxidabil, oferind rezistență și durabilitate superioră, în același timp asigurând un aspect modern și unic clădirii dumneavoastră.

Sticla securizată este disponibilă într-o varietate de nuanțe, inclusiv clară, colorată reflexivă, sablată sau serigrafiată, și poate rezista la greutatea zăpezii sau ploii cu grindină.

Echipa noastră, Gama Modern, de specialiști în design se va asigura că copertinele sunt proiectate astfel încât să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră și arhitecturii clădirii, oferind o adăugare elegantă și un spațiu protejat în orice condiții meteorologice.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page