top of page

Cum am început ?

Gama Modern are ca domeniu de activitate implimentarea, execuția și montarea sistemelor de sticlă securizată în diferite tipuri de construcție. Suntem o echipă tânără și dinamică, mereu în pas cu noile tehnologii în materie de sticlă de toate tipurile, ne bazăm pe repere tehnice excelente, produse de calitate și promptitudine. Pentru că aria de aplicabilitate a sticlei este în plină ascensiune, planificăm să venim în întâmpinarea viitorilor noştri clienți cu sisteme inovative din sticlă securizată de calitate realizată în corespundere cu cele mai recente tendințe de design interior şi exterior. Planificăm să oferim soluții complete pentru amenajarea cu sticlă a spațiilor interioare și exterioare (cabine de duş din sticlă securizată, vitrine şi compartimentări din sticlă securizată, uși batante și glisante, placări cu sticlă colorată, copertine din sticlă, faţade pentru magazine, balcoane și terase, balustrade din sticlă securizată/oțel/combinate, etc) garantate de profesionalism, seriozitate şi orientarea către client. 

Misiune și Viziune

  • Misiunea companiei GAMA MODERN este de a furniza servicii și produse de înaltă calitate și dezvoltarea unei  o rețele de clienți și parteneriate pe termen lung.

  • Valorile noastre: Pasiune, disciplină, ambiție, creativitate, respect, integritate și încredere,

  • Viziunea companiei Gama Modern este de a oferi posibilitatea oricărui om să beneficieze de alegeri frumoase pentru casa sau afacerea sala un preț avantajos.

original_edited_edited_edited.png
bottom of page