top of page

Închideri terasă

Închideri pentru terase din sticlă

Inchiderile pentru terase din sticlă sunt o soluție modernă și elegantă pentru creșterea spațiului de locuit al unei case sau pentru crearea unui spațiu de relaxare la exterior. Există mai multe tipuri de închideri din sticlă, inclusiv:

  • Închideri din sticlă fixe - acestea sunt instalate permanent și nu se pot deschide sau închide.

  • Închideri din sticlă glisante - acestea sunt compuse din panouri de sticlă care se deschid și se închid pe un rail sau ghidaj.

  • Închideri din sticlă pliabile - acestea sunt compuse din mai multe panouri de sticlă care se pliază una peste cealaltă, permitând deschiderea completă sau parțială a terasei.

 

Avantajele închiderilor din sticlă pentru terase sunt:

  • Protecție împotriva intemperiilor - închiderile din sticlă protejează terasa și spațiul de relaxare de ploaie, vânt și alte elemente nefavorabile.

  • Lumina naturală - închiderile din sticlă permit pătrunderea luminii naturale în interior, ceea ce crește confortul și calitatea spațiului de locuit.

  • Valoare adăugată pentru proprietate - închiderile din sticlă pot adăuga valoare proprietății prin creșterea spațiului de locuit și prin aspectul estetic.

  • Durabilitate și ușurință în întreținere - închiderile din sticlă sunt durabile și ușor de întreținut, necesitând doar o curățare ocazională cu o soluție de curățare pentru sticlă.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page