top of page
Перегородка коробка.jpg

PEREȚI DIN STICLĂ

На петлях безрамная одинарная.jpg

UȘI DIN STICLĂ

UȘI DIN STICLĂ

UȘI DIN STICLĂ

balustrada din sticla.webp

BALUSTRADE DIN STICLĂ

Козырёк на стойках.jpg

COPERTINE DIN STICLĂ

6059b0d713a1f.png

CABINE DE DUȘ

21_11zon.webp

SISTEME PENTRU TERASE

Стеклянный пол.jpg

PARDOSEA DIN STICLA

Construcții din Sticla de la Gama Modern: Calitate si Stil pentru Designul Interior

Sticla este un material versatil si atemporal care poate transforma orice spatiu in ceva special. Gama Modern, oferă o gama variata de produse cu un design elegant si o calitate exceptionala.

Produsele din sticla pot fi un adaos elegant si modern pentru orice casa sau birou. De la uși, la copertine, închideri pentru terase, pardoseli sau scări, sticla poate oferi o serie de avantaje estetice si practice.

Balustrade din sticla - Siguranță și stil

Balustradele din sticlă aduc un plus de siguranță și un aspect sofisticat oricărei construcții, fie că este vorba despre clădiri de birouri sau locuințe. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu design-ul specific al fiecărei proprietăți, iar sticla transparentă permite păstrarea vederii spre mediul înconjurător. Balustradele din sticlă sunt ușor de întreținut și au durabilitate în timp, fiind o alegere excelentă pentru orice proiect de construcție sau renovare.

Vitrine din Sticla - Transparență

Vitrinele din sticla sunt perfecte pentru a expune obiecte de colecție sau decoratiuni, adaugand un element de eleganta si luminozitate incaperii. Acestea pot fi personalizate in functie de dimensiuni si design, astfel incat sa se integreze perfect in orice spatiu.

Uși din sticla - un element de design unic

Ușile din sticla pot transforma orice incapere prin aducerea unei cantități mari de lumină naturală și prin crearea unui aspect deschis si spatios. Acestea sunt ideale pentru zonele din casa sau birou unde doriți sa creați un aspect mai luminos si mai aerisit. De asemenea, ușile din sticla sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si design-uri, astfel încât să se potrivească cu orice tematica sau stil de amenajare interior.

Copertine din sticla - protectie si stil

Copertinele din sticla pot fi o adăugare practică și stilată la terasa sau balconul dvs. Acestea ofera protectie impotriva vremii nefavorabile, cum ar fi ploaia sau vantul, in timp ce permite totusi patrunderea luminii naturale. De asemenea, copertinele din sticla sunt disponibile in mai multe stiluri si design-uri, astfel încât sa se potrivească cu orice tematica sau stil de amenajare exterior.

Închideri pentru terase din sticla - spatiu suplimentar si lumina

Închiderile pentru terase din sticla sunt o soluție ideala pentru a crea un spatiu suplimentar pentru a va relaxa sau a va petrece timpul cu prietenii si familia. Acestea permit patrunderea luminii naturale, ceea ce înseamna ca ve-ti putea profita de frumusetea vederii, indiferent de vreme. De asemenea, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile si preferintele dvs.

Cabine de duș din sticlă

Cabinele de dus din sticla sunt soluția perfectă pentru orice baie modernă. Acestea oferă o estetică elegantă și sofisticată, îmbinând funcționalitatea cu design-ul. Sticla folosită pentru cabinele de dus este de calitate superioară, rezistentă la uzura și ușor de întreținut.

Cabinele de dus din sticla sunt ușor de curățat și oferă o senzație spa la fiecare utilizare. De asemenea, acestea permit luminii să pătrundă în baie, creând astfel un spațiu mai luminos și mai deschis.

Cu o gamă variata de modele și stiluri disponibile, cabinele de dus din sticla pot fi personalizate pentru a se potrivi cu orice decor și design al băii. Investiția într-o cabină de dus din sticla poate fi un pas important pentru a-ți transforma baia într-un spațiu luxuriant și modern.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page