top of page

Balustrade din sticlă securizată

Balustrade din sticlă

Balustradele din sticlă securizată sunt un element modern și elegant al designului de interior și exterior, oferind o vedere liberă asupra împrejurimilor și creând un spațiu deschis și luminos. Acestea sunt potrivite pentru o gamă largă de proiecte, de la scări și balcoane la terase și piscine. Gama Modern oferă orice tip de balustradă, în orice culoare, mărime și tip de sticlă.

Balustradele din sticlă securizată sunt mult mai rezistente decât alte tipuri de balustrade, precum lemnul sau fierul. Acestea sunt fabricate din sticlă temperată sau stratificată, care este mult mai durabilă și mai puțin vulnerabilă la zgârieturi sau fisuri. De asemenea, sticla securizată nu necesită întreținere regulată, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să fie vopsită sau lăcuită. Mai mult, sticla nu formează mucegai, este rezistentă la apă și umiditate.

Balustradele din sticlă securizată oferă și avantaje estetice, fiind un element modern și elegant al designului de interior și exterior. Sticla este un material clar și fin care permite luminii să treacă prin ea, ceea ce înseamnă că nu întunecă încăperile. De asemenea, sticla poate fi personalizată prin aplicarea unor design-uri colorate sau prin gravare.

În ceea ce privește tipurile de balustrade din sticlă, balustrada de sticlă în rampă este una dintre cele mai populare, oferind o soluție modernă și sigură pentru orice proiect. Aceasta poate fi fabricată din orice tip de sticlă, în orice culoare, mărime și design. Gama Modern poate executa orice tip de balustradă, în funcție de cerințele și preferințele clientului.

Indiferent de proiectul dvs., Gama Modern oferă cele mai bune soluții pentru balustradele din sticlă securizată.
Contactați-ne acum pentru a discuta despre proiectul dvs. și a primi o ofertă personalizată.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page