Construcții din sticlă
Construcții din sticlă

Construcții din sticlă securizată

Pereți din sticlă securizată

pereți din sticla
pereți din sticla
pereți din sticla

Preț incepând cu:
140 Euro/mp + TVA
Oferta de preț se stabilește in funcție de dimensiuni, cantitate și grosimea sticlei.

➡ Montaj profesionist
➡ Garanție construcție: 2 ani
➡ Satisfacție garantată
➡ Servicii asigurate: livrare, montaj
➡ Negocierea proiectului

➡ Foaie din sticlă securizată: 8, 10 sau 12 mm
➡ Se montează pe golul finisat
➡ Sticlă clear, ultra clară, colorată în masă, sablată cu modele personalizate.

Perete despărțitor cu ușă batantă

Peretele de​părțitor ​​​​ ​​cu ușa batantă se dovedește a fi o alegere ideală pentru orice interior, oferă stil și eleganță oricărei încăperi, avantajul delimitărilor cu uși batante este că oferă mai multă luminozitate și o iluzie de spațiu. Delimitările cu ușa batanta este o alegere perfectă atât pentru casele rezidențiale cât și pentru birouri, restaurante și magazine.

Se pot realiza pe dimensiunile golului de ușa, atât în varianta dublă cât și simplă.

Perete din sticlă cu ușă pe toc
Perete din sticlă cu ușă pe toc

Perete din sticlă cu ușă pe toc

Peretele despărțitor cu ușă pe toc este o soluție practică și eficientă pentru a separa spațiile din interiorul casei sau al biroului. Acest tip de perete este alcătuit dintr-un cadru de aluminiu și panouri de sticlă securizată, care permit luminii să pătrundă în încăpere și creează o senzație de spațiu deschis.

Ușa pe toc oferă un acces ușor și rapid între spațiile separate, fără a fi nevoie de o ușă tradițională. Peretele despărțitor cu ușă pe toc poate fi instalat în orice încăpere, fie că este vorba de un apartament, o casă sau un birou. Această soluție este ideală pentru spațiile mici, unde se dorește o separare a spațiilor, dar fără a crea o senzație de închidere.

Peretele despărțitor cu ușă pe toc poate fi personalizat în funcție de preferințele și nevoile fiecărui client. Există opțiuni de culori și dimensiuni variate, astfel încât peretele să se potrivească perfect cu stilul și designul interior al încăperii.

Perete despărțitor de sticlă cu ușă glisantă

Un perete despărțitor de sticlă cu ușă glisantă este o soluție excelentă pentru a crea zone separate într-un spațiu deschis, cum ar fi o baie sau o cameră de duș. Acest tip de perete oferă beneficiile unei separări vizuale și funcționale, fără a compromite luminozitatea și senzația de spațiu deschis.

Peretele despărțitor de sticlă este fabricat din sticlă securizată și rezistentă, care poate fi transparentă sau cu diferite finisaje, cum ar fi mată sau cu model. Acest lucru permite adaptarea peretelui la designul și stilul dorit în spațiul respectiv.

Ușa glisantă montată pe peretele despărțitor oferă un acces ușor și comod între zonele separate. Sistemul de glisare constă într-o șină specială pe care ușa se deplasează, asigurând o mișcare lină și silențioasă.Perete de sticla cu ușă glisantă
Perete de sticla cu ușă glisantă
Perete de sticla cu ușă glisantă