top of page

Pereti despartitori

Pereți despărțitori din sticlă securizată

Pereții din sticlă reprezintă o soluție modernă și elegantă pentru orice design de interior sau exterior. Aceștia oferă un aspect elegant și o senzație de spațiu deschis, permitând luminii să pătrundă în încăpere și oferind o vedere panoramică asupra împrejurimilor. Gama noastră de Pereți din sticlă include orice tip de sticlă, în orice culoare și grosime, oferind astfel o libertate de design nelimitată.

Avantaje estetice ale pereților din sticlă:

Pereții din sticlă oferă o estetică modernă și rafinată în orice încăpere, indiferent de destinația acesteia. Aceștia permit luminii naturale să pătrundă în încăpere, creând o atmosferă luminoasă și plăcută. De asemenea, pereții din sticlă pot fi personalizați prin aplicarea de design-uri grafice sau prin gravare, oferind astfel un element unic de design.

Avantaje funcționale ale pereților din sticlă:

Pereții din sticlă securizată sunt mult mai rezistenți și mai durabili decât alte tipuri de pereți, precum cei din ghips sau rigips. Aceștia sunt fabricați din sticlă temperată sau stratificată, care este mult mai durabilă și mai puțin vulnerabilă la zgârieturi sau fisuri. Pereții din sticlă securizată nu necesită întreținere regulată, ceea ce înseamnă că nu va fi nevoie să fie vopsiți sau lăcuțiți. De asemenea, sticla securizată nu se sparge în bucăți ascuțite, ceea ce reduce riscul de accidente.

Compania noastră oferă o gamă largă de pereți din sticlă, fabricați din sticlă securizată de cea mai înaltă calitate, astfel încât să putem executa orice tip de proiect de design interior sau exterior, indiferent de complexitatea acestuia.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page