top of page

Uși din sticlă 

Uși din sticlă securizată

Există diferite tipuri de uși din sticlă, fiecare cu caracteristici și avantaje unice. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de uși din sticlă:

  1. Uși glisante din sticlă: sunt compuse din două sau mai multe panouri de sticlă care alunecă pe o șină. Acestea sunt o opțiune populară pentru ușile de terasă, deoarece permit accesul ușor la spațiile de locuit în aer liber. Ușile glisante din sticlă oferă, de asemenea, lumină naturală și pot îmbunătăți atractivitatea estetică a unei încăperi.

  2. Ușile batante din sticlă: sunt o opțiune populară pentru ușile de intrare sau ușile interioare și pot fi utilizate într-o varietate de spații. Acestea sunt compuse dintr-un panou de sticlă care se rotește pe o balama montată pe perete sau pe cadrul ușii.

  3. Ușile pe toc din sticlă: sunt compuse dintr-un panou de sticlă fixat pe un cadru care se montează direct în deschiderea peretelui. Acestea pot fi utilizate ca uși de intrare sau uși interioare și sunt o opțiune modernă și elegantă pentru îmbunătățirea aspectului oricărei încăperi.

  4. Asemenea, Gama Modern poate oferi multe alte soluții personalizate pentru intrări și ieșiri, doar imaginația dumneavoastră poate să ne oprească.

Măsurăm cu acuratețe

Efectuarea măsurărilor este una din cele mai importante etape când vine vorba de obținerea unor lucrări frumoase, sunt profesioniști în ceea ce facem!

Efectuăm proiectele în timp record

Gama Modern se angajează să livreze proiectele în cel mai scurt timp posibil oferind și calitate în același timp. Respectând regulile de siguranță și oferind o comunicare efectivă.

Satisfacerea clientului

Niciodată nu ve-ți regreta în alegerea echipei noastre, depunem maxim efort în finalizarea oricărui proiect, Gama Modern oferă posibilitatea efectuării oricărui tip de proiect din punct de vedere al complexității.

bottom of page