Construcții din sticlă
Construcții din sticlă

Construcții din sticlă securizată

Terase din sticlă securizată

Informație generală

Indiferent dacă îți dorești o terasă spațioasă la marginea unei grădini încântătoare sau un balcon panoramic cu priveliști spectaculoase, terasele din sticlă securizată oferite de noi sunt soluția perfectă pentru a-ți transforma spațiul într-un colț de relaxare și frumusețe.

Preț incepând cu:
210 Euro/mp + TVA
Oferta de preț se stabilește in funcție de dimensiuni, cantitate și grosimea sticlei.

➡ Montaj profesionist
➡ Garanție construcție: 2 ani
➡ Satisfacție garantată
➡ Servicii asigurate: livrare, montaj
➡ Negocierea proiectului

Solicită oferta

Terasă cu sistem sliding
(uși glisante)

terasa din sticla sistem sliding
terasa din sticla sistem sliding
terasa din sticla sistem sliding

Un sistem de închidere a terasei cu uși glisante este o soluție excelentă pentru a crea un spațiu flexibil care să poată fi folosit în toate anotimpurile. Acest sistem permite închiderea sau deschiderea terasei în funcție de preferințele și nevoile utilizatorului. Iată câteva informații relevante despre acest tip de sistem

Terasă sistem ghilotină

terasa din sticla sistem gilotina

Sistemul pentru terase ghilotină este unul  dintre cele mai dezvoltate sisteme automate, având un motor ghilotin încorporat. 

Acest sistem a fost conceput atât pentru spațiile rezidențiiale cât și pentru spațiile publice, precum terasele, restaurantele, datorită durabilității, rezistenței si funcționalitații acestuia. 

Panourile din sticlă sunt securizate, având o grosime de 8mm-10mm. Geamurile de sticlă sunt pozioționate în canalele profilului cu șină triplă. Primul geam este fix, iar următoarele două geamuri sunt mobile, mișcându-se vertical în jos. În momentul în care sistemul este deschis, geamurile îndeplinesc funcția de balustradă. 


Terasă sistem evantai

terasa din sticla sistem evantai
terasa din sticla sistem evantai

Un sistem de terasă tip evantai este o soluție modernă și eficientă pentru a crea o zonă de relaxare confortabilă în aer liber. Este format dintr-un set de pliuri care se extind și se retractează pe o cale ferată, permițând reglarea gradului de acoperire al terasei în funcție de preferințe și condiții meteorologice. Această versatilitate face ca sistemul de terasă tip evantai să fie o opțiune populară pentru proprietarii de case, cafenele, restaurante și alte afaceri care doresc să maximizeze utilizarea teraselor lor.

Sistemul de terasă tip evantai poate fi personalizat în funcție de preferințele individuale, cu diferite opțiuni de dimensiune, culori și materiale. Acesta poate fi fabricat din aluminiu, PVC, lemn sau o combinație de materiale. Materialul utilizat poate fi tratat cu substanțe speciale pentru a preveni deteriorarea cauzată de intemperii sau razele UV.